Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Pappor på prov

Stand-up

Biljetter till Pappor på prov

24 Kommande evenemang

Sverige

24 Evenemang
Laddade 20 av 24 evenemang

Om Pappor på prov

På Krusenstiernska gården i Kalmar kan vi få oss ett gott skratt under sommaren 2020. I den twistfyllda farsen ”Pappor på prov” får vi träffa Doktor Ljung (Thomas Petersson) som står inför sitt livs viktigaste dag. Han ska hålla ett föredrag inför 250 kirurger som rest långväga för att besöka vackra Kalmar. Även hans högsta chef och hustru är på plats den här viktiga dagen då hela hans karriär står på spel, så inget får gå fel!

Minuterna innan gästerna ska anlända får han oväntat besök av Maria som han inte träffat på evigheter. De hade en passionerad affär för 18 år sedan, nu avslöjar hon plötsligt en hemlighet: hon blev gravid och födde en son. Nu har sonen blivit 18 år och fått reda på att han har en pappa vid liv som är doktor på detta sjukhus. Och i detta nu är han på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Doktor Ljung försöker försöker hålla ordning på både karriär och äktenskap men snurrar in sig i allt galnare lögner.

Karusellen snurrar snabbare och snabbare i denna twistfyllda fars av självaste Ray Cooney, som även skrev fjolårets succé Trassel. Här möts de komiska genierna Thomas Petersson och Ola Forssmed tillsammans med publikfavoriterna Sussie Eriksson och Andreas Nilsson, dessutom har de med sig en stark ensemble.

Missa inte den här hysteriska skrattfesten!