1. Hem
  2. Musik
  3. Övrig musik
  4. Popcirkus
Popcirkus

Övrig musik

Biljetter till Popcirkus

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Popcirkus

POPCIRKUS

En festkväll genom popmusikens historia.

I anrika Lorensbergsparken, precis bakom Park Lane, låg en gång nöjeshuset Cirkus.
Tro det eller ej, men 1963 gjorde The Beatles en spelning där, eller rättare sagt tre spelningar på samma dag. Vi har nu, 2017 knutit ihop säcken till en musikalisk resa från då till nu.

Möt pophistoriens största hjältar, stjärnor och artister samlade på en och samma scen insvepta i en glittrande cirkuskostym. Våra artister och husband välkomnar er till en helkväll men mat, dryck och service i toppklass på Göteborgs roligaste krogshow. Popcirkus spelas i Park Lanes anrika lokaler mitt på Avenyn i Göteborg. Följ med på en resa genom musikhistorien där vi levererar färgstarka tolkningar av hits från de största popstjärnorna - från 60-talet till idag. Klassiska listettor från Beatles, Michael Jackson och ABBA utmanas av nutidens starkast lysande stjärnor som Lady Gaga, Britney Spears och Justin Timberlake.

Självklart bjuder vi generöst även från den svenska popeliten med låtar från Danny, Orup, Zara Larsson och många fler. Köksmästaren har tillsammans med sitt team skapat en speciellt utvald trerätters meny med säsongens råvaror.

Popcirkus är det utmärkta valet för er som skall fira en födelsedag, ett jubileum eller en personalfest med företaget.
Annons