Biljetter till Priscilla Queen of the desert

"Fullkomligt fantastiskt, Priscilla! QX

"Briljant glitterpartaj." AB

"Priscilla bjuder på storslagna nummer och högt tempo." EXPR

"Så. Om det finns någon musikal ni ska se den här hösten, det här året... äh, det här livet, så är det den här uppsättningen av Priscilla-Queen of the desert." QX

"Scenografi, ljus, scenkläder och smink av högsta internationella klass." Sourze

"Priscilla gör allting rätt." AB

"The best feel-good show since Mamma Mia!", så skrev Sunday Express om PRISCILLA QUEEN OF THE DESERT THE MUSICAL.

Det är en galen, fartfylld och partyladdad föreställning. 500 överdådiga originalkostymer, 200 halsbrytande huvudbonader och den 6 ton tunga bussen Priscilla som färgsprakande huvudattraktion. Det är exakt samma produktion som spelat i West End och på Broadway. Scenografi, kostym, regi, koreografi... hela det storslagna musikalmaskineriet rullar in på Göta Lejon i höst.

PRISCILLA bygger på den Oscarbelönade filmen med samma namn. Det är en upplyftande och hjärtevärmande historia om tre vänner som kliver ombord på en sliten gammal buss. De lämnar Sydney för att uppträda med sin glamourösa show ute i Australiens ödemark. Längs vägen upptäcker de äventyr, kärlek, vänskap och sig själva.

Showen bjuder på 25 dansgolvsklassiker som I Will Survive, Finally, It's Raining Men, Hot Stuff, Girls Just Wanna Have Fun, Boogie Wonderland, Don't Leave Me This Way och många många fler. Teatern kommer garanterat att gunga under discokulan – PRISCILLA är den ultimata utekvällen i Stockholms vibrerande SoFo.

Rollen som Bernadette gestaltas av älskade och underbare Björn Kjellman. I spetsen för musikalens glittrande discodivor står, flyger och dansar charmerande och skönsjungande Pernilla Wahlgren. Oemotståndlige Patrik Martinsson, hyllad för sin roll som Judas i Göta Lejons Jesus Christ Superstar, spelar Tick som övertalar sina vänner att följa med på resan. Och den unge Adam spelas av bedårande nya stjärnskottet Erik Høiby.

Köp biljett och kliv ombord på bussen. Följ med på en resa – to the heart of fabulous!

2 evenemang med Priscilla Queen of the desert 2 Evenemang

Evenemang i Sverige (0)

Det finns inga event som passar din sökning i Sverige.

Internationella evenemang Internationella (2)