1. Hem
  2. Musik
  3. Övrig musik
  4. Sånger För Livet
Sånger För Livet

Övrig musik

Biljetter till Sånger För Livet

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Sånger För Livet

Läkarmissionens årligen återkommande kör- och konsertserie Sånger För Livet går av stapeln för 20:e året i rad. Hösten 2018 sjunger folkkära Sofia Källgren och Anna Stadling, musiker samt storkörer för att förändra framtiden för utsatta barn världen över.

"Vi vill tillsammans i den här Sånger För Livet-konserten peka på vikten av fler Skyddsänglar. Fler som kan stödja föräldralösa barn tills de får en ny familj att leva med. Detta berör mig starkt och konkret eftersom jag och min man fick den stora äran att bli föräldrar genom adoption. Vår son föddes i Sydkorea. Vi har inte samma gener, liknar inte varandra särskilt mycket men det finns absolut ingen tvekan, kärleken är större än så. Därför vill jag berätta om vikten av att ge barn nya familjer, nya mammor och pappor. Jag önskar att just du vill bli en Skyddsängel du med. Ett skydd en tid, mot en möjlig framtid!” säger Anna Stadling.

"Det känns fantastiskt för mig som artist att få medverka vid dessa konserter, att få samlas kring sång och glädje och faktiskt göra skillnad. Jag beundrar djupt Läkarmissionens arbete!" säger Sofia Källgren.

Läkarmissionen har arbetat med att hjälpa utsatta barn i 60 år och konsertserien Sånger För Livet turnerar över Sverige för att inspirera fler att bli Skyddsänglar. Det finns så oändligt många barn i världen som behöver det. En Skyddsängel hos Läkarmissionen är en oerhört viktig person för utsatta barn runt om i världen. En Skyddsängel ger inte bara hjälp för dagen utan är med sitt månadsstöd med och ser till att barn får överleva, får omsorg och trygghet och kan utvecklas varje dag. Övergivna barn i Sydafrika, barnarbetare i Etiopien, gatubarn i Uganda och många andra barn och unga som lever under svåra omständigheter får hjälp tack vare Skyddsänglar i Sverige.

Varmt välkommen till en konsert som förenar nytta med nöje; till en musikupplevelse fylld av hopp, värme och glädje!
Annons