Skip to main content
Sarah Dawn Finer

Rock/Pop

Biljetter till Sarah Dawn Finer

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Sarah Dawn Finer

Sarah Dawn Finer är en av Sveriges mest älskade och hyllade artister.

Hon är låtskrivare och har släppt fem soloalbum - "A Finer Dawn" (2007), "Moving On"(2009), "Winterland" (2010), "Sanningen kommer om natten" (2012) och "Vinterland" (2014).

Dessutom har Sarah Dawn Finer varit med i Melodifestivalen med de stora hitlåtarna "I Remember Love" och "Moving On" som blev 2007 respektive 2009 års mest spelade svenska låtar på radio. Dessutom uppträdde hon på Eurovision Song Contest 2013 inför 125 miljoner tittare med låten "The Winner Takes It All" och har varit ute på flera framgångsrika soloturnéer.

Sarah Dawn Finer har även varit programledare för några av de största programmen som sänts i tv, så som Melodifestivalen 2012 och senare samma år axlade hon det prestigefulla uppdraget att vara årets julvärd. Sarah har också varit värd i Sommar i P1, programledare för det direktsända insamlingseventet "Musikhjälpen" och värd för den stora Polar Music Prize-banketten.

Sarah Dawn Finer har dessutom hyllats som skådespelare i huvudrollen som Sally Bowles i musikalen ”Cabaret” på Uppsala stadsteater och Stockholms stadsteater. I början av året kunde man se Sarah leda SVT:s flaggskepp "Så ska det låta" och i vinter återvänder hon med sina publik- och kritikerrosade vinterkonserter under namnet ”Winter City Tour”.