Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Shrek The Musical

Musikal

Biljetter till Shrek The Musical

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Shrek The Musical"Proffsigt träsktroll" SvD
"Shrek-musikalen en formidabel triumf" VF
"Feelgood musical" DN

Om du inte redan sett Shrek the musical, blivit lycklig av den varma, underfundiga humorn, de färgsprakande dekorerna och kostymerna samt de härliga karaktärerna… Ja då har du chansen i höst!

Shrek har bosatt sig i ett träsk för att leva långt från människornas pikar och hat. Till hans förtret avbryts plötsligt hans ensamma, lugna liv genom att en massa sagofigurer invaderar hans träsk. De har fördrivits från kungadömet Duloc på Lord Farquaads order. I ett försök att bli kvitt sina inkräktare ingår Shrek ett avtal med Lord Farquaad: Shrek ska befria prinsessan Fiona från den vaktande draken, så att Farquaad kan få gifta sig med henne. I gengäld ska Shrek få tillbaka rätten till träsket. Här börjar Shreks äventyr som också blir historien om hur ett ensamt, grinigt träsktroll lär sig att uppskatta sann vänskap och kärlek.

Med det engelska produktionsteamet som senast skapade Crazy for You samt med en stor musikal- och dansensemble landar äntligen föreställningen som tagit både Broadway och West End med storm på Wermland Opera. Med flerbottnad humor, fantastiska scenlösningar och färgsprakande kostymer tilltalar denna DreamWorks-saga ALLA, såväl stora som små.

Shrek the musical, bygger på DreamWorks animerade film med samma namn.

Läs mer på wermlandopera.com/shrek-the-musical