Biljetter till Sissel Kyrkjebo

SISSELS JUL 2017 – Fem exklusiva konserter i Sverige
- Sissels stämma får änglarna att häpna

Så skrev en dansk tidning i rubriken till sin recension av en Sissel konsert. Förutom rösten har Sissel den unika scenutstrålningen och närvaron att du som publik känner att det är direkt till dig och bara dig som hon sjunger. Det är kombinationen av den fantastiska rösten utstrålning och scennärvaron som gjort Sissel till en mycket eftertraktat artist i stora delar av världen och en artist som andra gärna vill samarbeta med; Diana Krall, Placido Domingo, Bryn Terfel och José Carreras för att nämna några.

Tillsammans med Placido Domingo och José Carreras José Carreras blev Sissel inbjuden inbjuden till att uppträda på den första offentliga julkonserten i Moskva efter Sovjetunionens fall. Jul har det blivit mycket av för Sissels del både på skiva och som konsertartist. Över 1 miljon människor har sett hennes julkonserter bara i Norden, ett mycket svårslaget rekord.

Sissels jul 2016 blev en formidabel succé med utsålda konserter i övriga norden och 2017 är hon äntligen tillbaka med fem exklusiva konserter i Sverige. Turnén kommer besöka Norge, Sverige, Danmark och Island med premiär i Göteborg 22 december och avslutning i Reykjavik 20 december.

Med sig på turnén har hon musiker och kör av världsklass från USA, England och Norge. Tillsammans kommer de att bjuda på en konsert som spänner från klassiska julsånger till soul och gospel, sånger som får julstämningen att sänka sig över publiken runt om i Norden-.

22 nov Göteborg - Lisebergshallen
23 nov Linköping - Konsert & Kongress
24 nov Karlstad - Karlstad CCC
25 nov Stockholm - Filadelfiakyrkan
26 nov Malmö - Malmö Live

Bandet
US:
Tim Carmon - orgel, sång, perc, mm (Eric Clapton, Paul McCartney, Stevie Wonder, Bob Dylan m.fl.)
UK:
Wayne Hernandez - sång
(Tina Turner, Tori Amos, Madonna, Yusuf Islam m.fl.)
Sam White - sång
(Duran Duran, David Gray & Annie Lennox m.fl.)
Phebe Edwards - sång
(Rod Stewart, Westlife, Adele, Donna Summer, James Brown, Jessie J m.fl.)
Norge:
Steffen Isaksen - keyboards
Håvard Bendiksen - gitarrer, dragspel mm.
Gjermund Silset - bass.

Föreställningslängd ca 90 min – ingen pausTyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori