1. Hem
  2. Familj
  3. Barnteater
  4. Snövit- The Musical
Snövit- The Musical

Barnteater

Biljetter till Snövit- The Musical

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Snövit- The MusicalAmy Diamond som Snövit och Erik Segerstedt musikaldebuterar när Snövit - the Musical gör förnyad Sverigeturné efter starkt publiktryck. Bröderna Grimms folksaga i Robert Dröses omarbetade moderna version har setts av fler än 100 000 stora och små. Många fler vill se Snövit - the Musical och nu får den nypremiär på Maximteatern i Stockholm annandag jul med efterföljande turné januari-april 2017.

Ny i rollen som Snövit är Amy Diamond, känd för sina pop-pärlor men också nominerad till film-Guldbagge. Hennes styvmor, den elaka drottningen, görs liksom tidigare av Nanne Grönvall, som har hyllats i sin roll. Bland de nya namnen finns även Erik Segerstedt, från Idol, EMD och Melodifestivalen, som här musikaldebuterar som den übercoole prinsen. Jakob Stadell, Guldmaskbelönad musikalartist, spelar den nye svekfulla och fega Härolden.

Snövit - the Musical bjuder på stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Inte minst dvärgarna är smått osannolika figurer som utgör en av höjdpunkterna. Musiken spänner från ballader till rock, gladjazz och house. Musikalen är en känslomässig berg- och dalbana där sorg, skratt, dramatik och show glaseras med discokänsla. En fantasifull och omtumlande historia för alla barn i åldern 3-100 år.

Varmt välkommen!