Biljetter till Spring Wine & Spirits Dryckesprovning

Varmt välkommen till Spring Wine & Spirits sortimentsprovning på Kägelbanan, Mosebacke 15:e September!

Detta är en unik möjlighet till att pröva hela Spring's sortiment och gå på exklusiva dryckesklasser. Dessutom kommer världserkända vin- och spritproducenter att vara på plats.

I priset ingår vinprovning av hundratals viner med tillhörande delikatesser, med recept hämtade från föreningen Årets Kock. Dessutom ingår lån av provningsglas samt provningsprotokoll och penna.

Väl mött!

Om Spring Wine & Spirits:

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt till Årets Importör 2014 av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har 30 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget.

Spring Wine & Spirits representerar ett 100-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. De största varumärkena i portföljen är bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Barefoot Wines, Codorníu, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum.

2 evenemang med Spring Wine & Spirits Dryckesprovning 2 Evenemang

Evenemang i Sverige (2)