1. Hem
  2. Teater & Underhållning
  3. Mat & Dryck festival
  4. Spring Wine & Spirits Dryckesprovning
Spring Wine & Spirits Dryckesprovning

Mat & Dryck festival

Biljetter till Spring Wine & Spirits Dryckesprovning

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Spring Wine & Spirits Dryckesprovning

Vi följer upp fjolårets succé! Varmt välkommen till Spring Wine & Spirits dryckesprovning på vackra Kägelbanan, Mosebacke lördagen 15:e september.

Detta är en unik möjlighet att få prova stora delar av vårt vin- och spritsortiment och delta i exklusiva dryckesklasser där du får chansen att träffa Björnstierne Antonsson, erkänd romexpert som guidar oss genom utvalda delar av Plantations spännande sortiment.

Vi ger dig även chansen att prova vin i kombination med musik, en upplevelse utöver det vanliga. Dessutom är flera av våra världserkända vinproducenter på plats. El Coto från Rioja, Gallo från USA, Laroche från Frankrike och S.A Prüm från Mosel för att nämna några.

I priset ingår vin- och spritprovning med tillhörande delikatesser, med recept hämtade från föreningen Årets Kock. Givetvis ingår lån av provningsglas samt provningsprotokoll och penna. I entrén serveras champagne från Philipponnat och vid hemgång står en smakfull goodiebag redo. Vi får även besök av bryggeriverkstaden Brutal Brewing.

Väl mött!

Om Spring Wine & Spirits:

Spring Wine & Spirits AB importerar, säljer och marknadsför vin och sprit. Företaget blev utnämnt till Årets Importör 2014 av tidningen Allt om Vin. Spring Wine & Spirits har 30 medarbetare och är ett helägt dotterbolag till Spendrups Bryggeri AB. Sedan starten 1995 har Spring Wine & Spirits vuxit till att bli en ledande distributör av vin till Sveriges restaurangmarknad och är leverantör av ett brett sortiment till Systembolaget.

Spring Wine & Spirits representerar ett 100-tal vin- och spritproducenter på den svenska marknaden. De största varumärkena i portföljen är bland annat Cantina Zaccagnini, E & J Gallo Winery, Barefoot Wines, Codorníu, Trapiche, Ogier, Laroche, Boschendal, El Coto, Cono Sur, Peter Lehmann, Frescobaldi, McPherson och Plantation Rum.