Biljetter till That´s all right

Varmt välkomna till en mäktig hyllning tillägnad 50 och 60 talets största legender och ikoner. Elvis, Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Chuck Berry, Beach Boys, Beatles, Rolling Stones, Bod Dylan, Fats Domino är några av de som tolkas i denna hyllade föreställning.

På scen möter ni Kingen Karlsson som sist han turnerade gjorde stor succé med sin kritiker hyllade show ”När rocken kom till Sveg” , showen spelades för fullsatta hus i ca 90 städer och orter runt om i hela Sverige. Turnén baserades på SVT:s dokumentär med samma namn och sågs av över 1 miljon människor. Kingen har vi också sett i en av huvudrollerna i Stora och små män, han har haft roller i Juloratoriet och tv serien St Michael och syns i många tv program som Så ska det låta, Dobbidoo och Allsång på Skansen. Kingen var också en av medlemmarna i legendariska The Boppers.

Beat Us består av stommen till Robert Wells Rhapsody in rock orkester, killarna har turnerat med Robert Wells i över 25 år och spelat och kompat världsartister som Lionel Riche och Ronan Keating för att nämna några. Beat Us är från början ett Beatles band som blivit hyllade för sina tolkningar av Beatles. I ”That´s all right” breddar dom sig och bjuder publiken på en show där dom får kliva fram i rampljuset och visa vilka fantastiska musiker och sångare de är.

Så spänn fast er och förbered er på en magisk kväll där några av de största ikonerna i pop och rock musikens historia kommer hyllas och tolkas i denna underbart härliga show som fullständigt torkhyllas av såväl media som publik.

Recensioner och Publikröster:

Högsta betyg!

”Kristanstadsbladet”

En hjärtlig och mäktig hyllning till de stora ikonerna!

” OP ”

Alla har kul med Kingen, vilka musiker!

” Corren”

Topprecenserad av publiken på Ticketmaster:

Detta var en av de bästa 50 & 60 tals shower vi sett!

Stark Upplevelse!

Oj oj, med brett varmt hjärta och brett leende går jag motvilligt hem från denna 2,5 timmars fantastiska musikresa!

Årets bästa musikkväll!

Tyvärr finns inga resultat för sökkriterierna.

Prova att ändra dina sökkriterier med kategorierna nedan.

Sök på en kategori