Hoppa över och gå till huvudinnehåll
The Legends

Rock/Pop

Biljetter till The Legends

2 Kommande evenemang

Sverige

2 Evenemang

Om The Legends

THE LEGENDS

På samma scen - i samma show - ser vi några av världens främsta tolkare av Elvis Presley, Jerry Lee Lewis och Roy Orbison!

Sedan 2001 har The Legends levererat sina makalösa nostalgishower på Sveriges mest etablerade konserthus. Men inte bara i Sverige - utan även utomlands där man rankas som en av världens mest träffsäkraste och påkostade shower i sin genre. Succéerna har avlöst varandra bl.a. på Göteborgs Konsert, Cirkus i Stockholm och Oslo Konserthus.

Mr Larcombe alias ”Elvis” är rankad #1 i Europa och placerade sig nu senast som nr 3 i världens mest prestigefyllda tävling i sitt slag; Elvis Presley Enterprises Official Ultimate Elvis Tribute Artist Contest Graceland, Memphis, USA. Vidare är han en av dem få ”Elvis tributes” som har uppträtt för den Engelska drottningen och kungafamiljen – vid hela tre tillfällen. Han har medverkat i BBC1, ITV, GMTV, Good Morning America, ABC, CNN, Sky News och många fler.

Tillsammans med Paul Larcombe hittar vi Sveriges elit för tolkandet av Roy Orbison och Jerry Lee Lewis; Johnny Duvert och Jerry Carlson. Båda slog igenom som finalister i TV4s "Sikta Mot Stjärnorna" och har sedan medverkat i flera TV-program, bl.a. TV4s Bingolotto där man gjorde ett bejublat framträdande. Dem har även valts in i ”Radio Nostalgi - Hall Of Fame” och tillhör sannolikt Europas mest dedikerade och träffsäkraste versioner av sina ikoner. Jerry Carlson som ”Jerry Lee Lewis” är också av dem mest talangfulla boogie-woogie-pianisterna i Europa – en verklig virtuos! Jerry kunde vi senast se i ett makalöst framträdande - med en brinnande flygel - i TV4s ”Talang”. Johnny Duvert som ”Roy Orbison” är unik i sin roll. Är det verkligen inte den riktiga Roy Orbison som står på scenen? Han är lovordad av ingen mindre än Roy Orbisons son, Roy Kelton Orbison Jr.

Sammantaget – en sann “Las Vegas quality show”! Följ med på en nostalgisk kväll när den är som bäst - med några av världens skickligaste tolkare - en show tillägnad tre legender – som aldrig går ur tiden!

Youtube:
https://youtu.be/0iXv4yojKC4

Hemsida:
www.thelegends.se

Facebook:
¨ www.facebook.com/thelegends.se