Hoppa över och gå till huvudinnehåll
THE MAMAS - A Christmas Night To Remember

Övrig musik

Biljetter till THE MAMAS - A Christmas Night To Remember

15 Kommande evenemang

Välj datum

Sverige

15 Evenemang
Laddade 15 av 15 evenemang

Om THE MAMAS - A Christmas Night To Remember

The Mamas är tillbaka med “A Christmas Night To Remember”!

Årets succé och melodifestivalvinnare THE MAMAS har genom sina senaste fantastiska år, kantat av framgångar och miljontals TV-tittare, erövrat Sverige och musiklistorna. Med kraftfulla soulröster och enastående utstrålning har dessa Leading Ladies skapat sig en ny och självklar plats på den svenska musikscenen.

The Mamas
The Mamas är en svensk-amerikansk musikgrupp inom soul- och gospelgenren. Sångtion slog igenom som kör bakom John Lundviks svenska vinnarlåt från Melodifestivalen 2019 - “Too late for love”. Ett hyllat liveframträdande som slutade med en bra femteplats i Eurovision Song Contest i Israel. 2020 var det däremot The Mamas tur att stå längst fram på Mello-scenen med hitlåten ”Move”, vars låt och sång räckte enda fram till finalen. Musikgruppen vann sedan den spännande finalen i Melodifestivalen på Friends Arena i Stockholm/Solna och kommer därmed representera Sverige i Rotterdam, Nederländerna.

Ashley Haynes
Ashley från Washington DC och har turnerat med flera kända R&B-artister och sjungit i större gospelkörer i USA, men sångaren har även framträtt i en gospelmusikal i Sverige 2014 innan hon började satsa helhjärtat på sin musik i Sverige.

Loulou Lamotte
Loulou från Malmö har tidigare under sin karriär körat bakom artister som Ken Ring och Behrang Miri utöver att hon själv tävlade i musiktävlingen Idol, år 2008.

Dinah Yonas Manna
Dinah från Stockholm är både körledare och låtskrivare. Hon har tidigare körat bakom den folkkära komikern Jonas Gardell i Melodifestivalen och sjungit bakom artister som Katy Perry, Jerry Williams och Eric Saade.

Med premiär den 27 november 2020 slår Maximteatern i Stockholm upp dörrarna till den eftertraktade konserten ”A Christmas Night To Remember” med The Mamas. Tillsammans med sex av Sveriges främsta och bästa musiker kommer succétrion att bjuda på sina egna jultolkningar, i denna intima och exklusiva miljö.