Skip to main content
Timo Räisänen

Övrig musik

Biljetter till Timo Räisänen

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Timo Räisänen

Julen står redan för dörren, och allas vår Timo Räisänen gör sig redo att tolka den! Under turnéparollen ”Timo Räisänen tolkar Julen” bjuds både nya och klassiska låtar, så väl som helt nyskrivna framtida jul-klassiker i ett manér vi aldrig tidigare sett Timo.

Timo Räisänen är en sann entertainer – en komiker som lockar till skratt, och hinderslöst för publiken rakt in i det sällsamma allvaret.
Med bland annat megahiten “Fear No Darkness Promised Child” i sin gedigna låtkatalog har Timo, också tack vare hundratals genomförda gig, gjort sig ett namn som en av Sveriges största soloartister.
Under de senaste åren har Timo släppt sin svenska debut samt turnerat i flertalet sättningar; med sin trio, fullt band, som soloartist och med konceptet ”Timo sjunger Ted”.

– Jag kommer, tillsammans med mina vänner Pär och Rebecka, spela skiten ur några av de mest älskade, och kanske missförstådda, låtarna i julrepertoaren. Allt kan hända och Mössens Julafton har aldrig iklätts en ösigare och mer kärleksfull skrud, säger en skrattande Timo.

2018 och 2019 såg vi honom framföra En Timokonsert, där han sammanfattade karriären så här långt i en “Timo extra allt-föreställning”.
Under sommaren som gått har Timo underhållit tusentals personer i hela landet i alla de olika sättningarna och med samma fingertoppskänsla och showmanship som alltid.


Föreställningen presenteras av Blixten & Co