Hoppa över och gå till huvudinnehåll

Rock/Pop

Uggla, Miss Li & Petter

Evenemang

9 Kommande evenemang

Sverige

9 Evenemang
Laddade 9 av 9 evenemang

Om

Om Uggla, Miss Li & Petter

Magnus Uggla, Miss Li eller Petter behöver inte någon närmare presentation. Tillsammans har artisterna sålt miljontals skivor, uppnått hundratals miljoner streams, skrivit hitlåt efter hitlåt och varit ständigt aktuella turnerande liveartister under flera års tid. Sommaren på Gotland 2019 lärde de känna varandra riktigt ordentligt i och med TV-succén ”Så mycket bättres jubileumssäsong”, då trion stod värdar för varje program. Det skulle ha blivit en sommarturné 2020 med start i Stockholm på Skansen den 2 juli men som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konsertenrterna, de kommer istället att flyttas fram till sommaren 2021.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

- Det kommer bli magiskt att få dra ut på vägarna tillsammans med Petter och Uggla i sommar. Jag älskade att spendera så mycket tid med dem på Gotland förra året och är jätteglad att få göra detta ihop med dem, hälsar Linda Karlsson – mera känd som Miss Li.

I höstas firade Så mycket bättre 10 år genom att bjuda tillbaka välkända artister från tidigare säsonger, och med Petter, Miss Li och Magnus Uggla i spetsen blev det såklart ännu en succé. I sommar sluter trion upp igen och ger sig ut på turné genom Sverige.

- Det kommer bli en episk turnésommar med värme, drag och handsprit, fortsätter Petter.

- Det var tre år sen sist och jag är sjukt rastlös, avslutar Magnus Uggla.

Kort om Miss Li
Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister och i höstas gjorde hon supersuccé i Så mycket bättre. Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen under en egen turné som i stort sett redan är utsåld.

Kort om Petter
Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där publiken tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

Kort om Magnus Uggla
Magnus Uggla har levererat hits under 40 år, sålt 23xPlatina och haft sjukt många listettor. Trots detta har hans tidigare shower alltid baserats på ny musik, ”ingen gammal skåpmat”, för att citera Uggla själv. Det var tre år sedan Uggla senast var ute på sommarturné, så nu är det hög tid att åka ut på vägarna igen.

Tillgänglighet

Rullstolsplats

Det går bra att boka online, via Ticketmasters tillgänglighetslinje eller hos våra biljettombud. En ledsagare ingår i rullstolsbiljetten.


Kontaktinformation

Endast för förfrågningar av tillgänlighetsanpassade biljetter.

FAQ

Som följd av regeringens beslut angående folksamlingar är det inte möjligt att genomföra konserterna med Magnus Uggla, Miss Li & Petter, de kommer istället att flyttas till 2021. Håll i din biljett, den kommer att gälla till det nya datumet.

Information har skickats till alla biljettköpare via mail men har du fler frågor är du välkommen att kontakta Ticketmasters support här!

Man måste vara 13 år eller över för att få tillträde till konsertområdet, detta pga. av ljudnivåer, och 13-årsgränsen gäller även om barnet har hörselkåpor.

Paraplyer får ej medföras innanför arenans område. Arrangör eller arena ansvarar inte för paraplyer som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

Det är ej heller tillåtet att ta med systemkamera, inspelningsutrustning, grill, barnvagnar eller husdjur in på området.

Egen medhavd mat och dryck får ej tas med in till konsertområdet. Flaskor (glas/plast), burkar, termosar är ej tillåtet att ta med in på området. Det finns servering på området. Undantag för mat och dryck på evenemanget i Helsingborg: Picknickkorg är tillåten i bakre delen av konsertområdet, försäljning av enklare mat och dryck (öl, vin kaffe, läsk) finns på området. Ej tillåtet att ta med vassa föremål så som bestick eller glas. Ok med PET-flaska utan kork.

Av säkerhetsskäl får man inte ta med sig egna stolar eller pallar in på konsertområdet, filtar går bra, då får man sätta sig bakom publikmassan.

Vänligen läs informationen för respektive evenemang.

Insläpp: 17.30. Eventstart: 19.00

Till detta evenemang kan du köpa en Collector Ticket. Det är en souvenirbiljett som är både din entrébiljett och ett minne att spara. Biljetten är i hårdplast och levereras med ett band så att du kan bära den runt halsen.

Det kommer inte finnas biljettkassa eller möjlighet att hämta ut biljetter på konsertområdet. Om du har en smartphone går det även bra att visa upp biljetten i telefonen, eller ha den utskriven.