Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Under Ytan - av Mårten Andersson

Stand-up

Biljetter till Under Ytan - av Mårten Andersson

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Under Ytan - av Mårten Andersson

Om en normal människa vaknar upp på morgonen, liggande på köksbordet med pommes frites och räksallad i håret och en Gin Tonic i handen skulle hen förmodligen tänka: ”Det här är inte bra. Jag borde ta tag i mitt liv". Det gjorde inte komikern Mårten Andersson. Han tänkte högt: ”Det där är vad jag kallar en bra tisdag!”'

UNDER YTAN är Mårten Anderssons hyllade och kritikerrosade första soloföreställning som kretsar kring att göra det bästa av det enda liv vi fått. Det är en humoristisk men samtidigt väldigt naken uppgörelse med 20 år av galna festkvällar, ytlighet, flyktbeteende och den där drömmen om ett helt annat liv med fru, barn och ett stort fint hus på landet.

Det är knivskarpa och humoristiska iakttagelser kring Mårtens egen och vår tids ytlighet och bekräftelsebehov. Det är också en gripande och inspirerande föreställning som handlar om ensamhet, vänskap och att våga förändra sitt liv där publiken både skrattar som de gråter och sedan gråter ”riktiga” tårar. UNDER YTAN lämnar ingen oberörd.

Mer info besök:
www.martenandersson.se