Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Underground Music Festival

Musikfestival

Biljetter till Underground Music Festival

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Underground Music Festival

4 dagar 30 juli - 2 augusti konsert varje dag klockan 16 och 19.

Publikplattformens yta rymmer 500 personer och max 45 personer placeras parvis eller envar för sig med väl tilltagna avstånd. Publiken rekommenderas att medtaga egna handskar, mössa och egen filt.

Program:

Torsdagen den 30 juli kommer Kishti Tomita tillsammans med Linda Lampenius att fylla Äventyrsgruvas stora sal och gångar med toner bortom akustikens gränser. Gruvans speciella karaktär skapar en helt egen akustik och ger ett annorlunda perspektiv. Kishti har även bjudit in förra årets vinnare av idol Tusse som tillsammans med tjejerna framför sina talanger. Linda Lampenius är en violinist som tillbringar mer tid på internationella scener än här hemma och därför har vi på grund av rådande läge fått möjligheten att höra henne här i gruvan.

Fredagen den 31 juli är en riktig klassiker på plats. Himlen är oskyldigt blå, en hyllning till Ted Gärdestad av Johan Eriksson. Han har även med sig sin följeslagare ”Boppen” som är en välkänd och etablerad musiker i fjällvärldens dalgångar och sommarens välfyllda parker.

Lördagen den 1 Augusti är Sanjin kvällens huvudartist. hans publik finns till stor del i Europa, USA, Asien, Latin Amerika med mera. Han har samarbetat med många stora internationella namn som Major Lazer, Dylan Francis, Axwell/Ingrosso, Garmiani och Salvatore Ganacci för att nämna några. Hans musik och medverkan är ofta mer känd än honom själv. Som tillexempel i filmen ”Fast and furious 8”. Sanjin gästas av Kodie som bland annat gjort ”Wrong Side Of The Tracks” och är aktuell med en ny EP. Med egen DJ (Lay Zee) presenteras helt nytt och gammalt material som producerats i studio under vårens begränsade möjligheter att arbeta på klubbar och bilda publikhav. En blandad show av flera olika musik stilar kan väntas!

Söndag den 2 Augusti kommer en person som längtat länge efter att få möta sin publik. Malena Ernman framför publikfavoriter från både musikal och Händel. Hon har med sig Svenskastråkkvintetten och Mats Bergström på gitarr. Musiker från både operan och radions symfoniorkester. Att möjliggöra detta musikaliska möte i gruvans speciella miljö är långt mer än vad vi vågat drömma om i synnerhet med tanke på denna begränsningens tid.

VIKTIG INFORMATION
-Minimum längd 140 cm
-Besökare under 15 år endast i målsmans sällskap och under målsmans ansvar
-Ej handikappanpassad
-Ställer krav på normal kondition
-Lån av hjälm ingår i priset
-Turen sker på egen risk och under eget ansvar.