Skip to main content
Urban Connection - Contemplation

Balett & Dans

Biljetter till Urban Connection - Contemplation

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Urban Connection - Contemplation

I föreställningen ”Contemplation” har dansarna Rebecca Livaniou och Kevin Wedin haft som utgångspunkt sina egna livserfarenheter kring samhällets normer och strukturer, hur detta påverkar den egna självbilden och andras bilder av en.

Rebecca Livaniou har bl.a utbildat sig på Åsa Folkhögskola i 2 år, Dans och cirkushögskolan i 1 år, battlat och rest runt om i världen för att utbilda sig inom olika dansstilar. Under 2017-2018 har hon som dansare medverkat i produktionerna/föreställningarna; Ambra Succis ”Lyssna!” och Linnea Sonka/Tove Rådmark ”Unvolution”. Hon har även medverkat som dansare och koreograf i Mateja Kovacevics produktion ”The Hiphop Symphony”.

Kevin Wedin har studerat hiphop och house på Åsa folkhögskolas One Style-linje. Kevin har deltagit i flera projekt som dansare i dansvideos, musikvideos och kulturutbyten med andra länder. Han har jobbat ihop med gruppen 7th Tribe och vunnit advanced level showcase på Streetstar 2015. Han har rest en del och deltagit i Battles både inom Sverige och utomlands. 2018 deltog han i föreställningen ”Unvolution” under festivalen Urban Connection.