Hoppa över och gå till huvudinnehåll
WORLD CUP ÅRE 2020

Vintersport

Biljetter till WORLD CUP ÅRE 2020

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om WORLD CUP ÅRE 2020

Den 12-14:e mars 2020 får vi på nytt chansen att se världseliten göra upp i damernas AUDI FIS WORLD CUP. Upplev spänningen på plats i Sveriges alpina nationalarena och ta chansen att se de stora stjärnorna skriva in sig i FIS historieböcker.

Vi vill tillsammans med dig kicka igång vårskidåkningen och bjuda in till byfest under World Cup Åre 2020. Var med och skapa en fantastisk stämning inne på Sveriges nationala arena i Åre. Med en oslagbar miljö där bykänslan förens med en urban puls och fjällen som kuliss är Åre rustat för en Världscups-fest!

12/3 Torsdag: Parallellslalom Kval: 11.00 (TBA) Final: 19.00

13/3 Fredag: Storslalom Första åket: 14.00 Andra åket: 17.00

14/3 Lördag: Slalom Första åket: 10.30 Andra åket: 13.30Arenan öppnar två timmar innan tävlingarna drar igång och inne på området kommer det finnas aktiveringar som passar alla åldrar:

• ”Kids corner” är barnområdet som är uppbyggd med en mindre pulkabacke, minipark för de yngre och gott häng för hela familjen, för att samtidigt se tävlingarna som är tätt intill.

• Barområde som kommer finnas i anslutning till Arenahuset och målområdet där det kommer serveras varm och kall dryck och enklare mat.

• VIP-områdena bjuder på fantastisk mat och dryck i hög kvalitét från våra lokala krögare Bergstugan och Svartberget. I en härlig miljö med liveband och gott häng är detta bästa placering för att samtidigt se tävlingarna precis utanför fönstret. (Vip-biljett krävs).

• I anslutning till VM8:an kommer ett Produkttest finnas, där Hanssons från Åre by ställer ut produkter för test. Missa inte att testa skidor eller snowboard, ta några härliga åk i backen och stanna i arenaområdet för att se tävlingarna.

För mer information besök vår officiella hemsida www.worldcupare.com