Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Glömt lösenordet?

Har du inget konto? Registrera dig

Ange din e-postadress ovan så skickar vi ett nytt lösenord till dig. Notera att e-postadressen måste vara knuten till ditt Ticketmaster-konto. Får du inget lösenord skickat till dig, lägg in noreply@ticketmaster.se i dina kontakter och försök på nytt.

Ditt nya lösenord har skickats. Kommer det inte fram så är registrerad på ticketmaster.se. Pröva då gärna med annan e-postadress eller k titta gärna en extra gång i din skräppost. Det kan även bero på att du har angett en e-postadress som inteontakta kundservice.

Hyllningsshow till Hasse & Tage

02 sep
2017
lör
13:00

Sandgatan 2 223 50 LUND

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-05-19 11:30
Avslutas lördag, 17-09-02 13:00

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Med revyer som Gula Hund, 88-öresrevyn, Glaset i örat, radioprogrammet Mosebacke Monarki och filmer som Äppelkriget, Att angöra en brygga och Ägget är löst! har humorduon Hasse Alfredson och Tage Danielsson en alldeles särskild ställning inom svensk underhållning. Under flera decennier efter det att de slog igenom på 60-talet kunde nästan varenda människa i Sverige citera en sketch eller sjunga med i någon av deras sånger ur den omfattande och mycket framgångsrika repertoaren. Längtan efter nya Lindmän och nya låtar tycktes aldrig ta slut hos publiken. Lund Comedy Festival har 2017 fått en unik chans ­– tack vare ett samarbete mellan Universitetsbiblioteket och Kulturen och Alfredsons respektive Danielssons familjers goda minne – att sätta upp en hyllningsshow till de båda legendarerna. Välkommen till en – faktiskt helt unik – show med Hasse & Tage-godbitar, utvalda och framförda av flera av landets mest uppskattade komiker idag: Anna Blomberg, Ann Westin, David Batra, Adde Malmberg, Anders Jansson. Sanna Persson Halapi, Fredrik Lindström, Johan Wester m fl. För musiken svarar kapellmästare Olof Löfgren och sångsolist är Mimi Terris. För regi och kreativt arbete svarar Måns Nilsson.

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerad sittplats Parkett

    236.00-395.00 SEK

  • Onumrerad Sittplats Balkong

    236.00-395.00 SEK

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Humorbandet

Med Humorbandet får du:

- 100 kr rabatt till samtliga föreställningar på festivalen, med undantag för de föreställningar med fast pris
- Entré till Grand Comedy Slams kvartsfinaler
- Rabatter och erbjudanden till restauranger, butiker, upplevelser och nöjen
…och kanske det bästa av allt:

Humorbandet fungerar som biljett på Skånetrafikens färdmedel till, från och inom Lund under hela festivalen.

Humorbandet kvitterar du ut mot din humorbandsbiljett, antingen redan innan festivalen på Biljettbyrån i Lund eller i någon av våra biljettkassor under festivaldagarna.

Har du frågor om dina biljetter, kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98 eller maila oss på biljett@anagram.se
Våra öppettider är mån-fre 09-15
Svårt att komma fram till Anagrams biljettkassa? Kontakta Ticketmaster på 077 - 170 70 70

Rullstol

Vill du boka rullstolsplats till någon av festivalens föreställningar?
Kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98

Sök biljetter

  • Sparbanken Skåne

    Ange lösenord

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Humorbandspris!

Var noga med att välja rätt pristyp när du köper din biljett. Det lägre biljettpriset gäller BARA tillsammans med Humorbandet (med undantag för de föreställningar med fast pris). Har du frågor kring fördelarna med Humorbandet kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98

Du som är Nyckelkund eller Private Bankingkund i Sparbanken Skåne får 20 % rabatt på humorbandspriset på utvalda föreställningar. Rabattkoden hittar du i din internetbank. Obs! Du måste köpa ett humorband för att kunna utnyttja rabatten.