Säkerhetskontroll

Rutan behöver klickas i så att vi kan garantera att bokning av biljetter inte görs av ett automatiskt program. Bokning av biljetter fungerar mest optimalt om du har en uppdaterad version av din webbläsare.

Något gick fel. Testa att ladda om sidan på nytt.

Dina biljetter kan fortfarande vara lediga. Klicka på uppdatera och försök igen.

Glömt lösenordet?

Har du inget konto? Registrera dig

Ange din e-postadress ovan så skickar vi ett nytt lösenord till dig. Notera att e-postadressen måste vara knuten till ditt Ticketmaster-konto. Får du inget lösenord skickat till dig, lägg in noreply@ticketmaster.se i dina kontakter och försök på nytt.

Ditt nya lösenord har skickats. Kommer det inte fram så är registrerad på ticketmaster.se. Pröva då gärna med annan e-postadress eller k titta gärna en extra gång i din skräppost. Det kan även bero på att du har angett en e-postadress som inteontakta kundservice.

LCF 4-pack Edition 1

31 aug
2017
tor
17:45

Sandgatan 2 223 50 LUND

Försäljningsperiod:
Startar fredag, 17-05-19 11:30
Avslutas torsdag, 17-08-31 17:45

Evenemangsbeskrivning

Evenemangsbeskrivning

Möt några av våra mest kända svenska komiker vid ett och samma tillfälle! Lund Comedy Festival presenterar i denna unika stand up-mix: Ann Westin, Babben Larsson, Adde Malmberg och Irene Gren (Sanna Persson Halapi)Ann Westin
Ann Westin är en av landets roligaste komiker. Hennes lite trumpna attityd och bastanta fysiska framtoning gör henne till en av branschens mest älskade. Hon är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen ”Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas” Många är förvånade över att hon fått priset tre gånger. Det borde vara fler. Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda.

Babben Larsson
Babben Larsson är en av Sveriges främsta ståuppare och uppträdde flera gånger på bland annat Norra Brunn i Stockholm. Utöver att framträda med standup har hon även lett standupkurser på Dramatiska Institutet. Utöver liveföreställningar har Babben varit med i TV-program som På Spåret, Parlamentet och Intresseklubben, hon ledde dessutom två säsonger av sin egen show Babben och CO. Hon har tilldelats ett flertal priser, bland andra Povel Ramels ”Karamelodiktstipendiet”, ”Årets Edvard” av Kvällsposten, ”Tigertassen”, ”Albert Engström”-priset samt blivit utsedd till ”Bästa kvinnliga komiker”.

Adde Malmberg
De senaste åren har Adde Malmberg regisserat flera omtyckta uppsättningar. Bland annat Obesvarad Kärleksom drog fulla hus, först med Babben Larsson och Loa Falkman och senare med Eva Rydberg och Tomas von Brömsen. en publiksuccé. Adde var också med och startade landets första standupklubb på 80-talet och är en av landets mest rutinerade standupkomiker.

Irene Gren (Sanna Persson Halapi)

Max antal biljetter: 15
  • Onumrerad sittplats Parkett

    204.00-355.00 SEK

  • Onumrerad Sittplats Balkong

    204.00-355.00 SEK

I priset är serviceavgiften inkluderad.

Humorbandet

Med Humorbandet får du:

- 100 kr rabatt till samtliga föreställningar på festivalen, med undantag för de föreställningar med fast pris
- Entré till Grand Comedy Slams kvartsfinaler
- Rabatter och erbjudanden till restauranger, butiker, upplevelser och nöjen
…och kanske det bästa av allt:

Humorbandet fungerar som biljett på Skånetrafikens färdmedel till, från och inom Lund under hela festivalen.

Humorbandet kvitterar du ut mot din humorbandsbiljett, antingen redan innan festivalen på Biljettbyrån i Lund eller i någon av våra biljettkassor under festivaldagarna.

Har du frågor om dina biljetter, kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98 eller maila oss på biljett@anagram.se
Våra öppettider är mån-fre 09-15
Svårt att komma fram till Anagrams biljettkassa? Kontakta Ticketmaster på 077 - 170 70 70

Rullstol

Vill du boka rullstolsplats till någon av festivalens föreställningar?
Kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98

Sök biljetter

  • Sparbanken Skåne

    Ange lösenord

Sök biljetter - låt oss föreslå de bästa lediga platserna eller välj pris och platser själv

Biljetterna är ännu inte bokade

Övrig information

Humorbandspris!

Var noga med att välja rätt pristyp när du köper din biljett. Det lägre biljettpriset gäller BARA tillsammans med Humorbandet (med undantag för de föreställningar med fast pris). Har du frågor kring fördelarna med Humorbandet kontakta Anagrams biljettkassa på 046-540 98 98

Du som är Nyckelkund eller Private Bankingkund i Sparbanken Skåne får 20 % rabatt på humorbandspriset på utvalda föreställningar. Rabattkoden hittar du i din internetbank. Obs! Du måste köpa ett humorband för att kunna utnyttja rabatten.