Ticketmaster-appen


Vi på Ticketmaster önskar att du snabbt och smidigt hittar biljetter till efterlängtade biljettsläpp. Vi har därför skapat en egen app som gör det enklast möjligast för dig att söka och köpa biljetter till just dina favoritevenemang.

Nedräkning till biljettsläpp

Har du hittat ett evenemang som du bara inte får missa? Använd dig av «Påminn mig»-funktionen för att få en notis när biljetterna är på väg att släppas till försäljning.

Telefonen är din biljett

Säg farväl till PDF-filer, utskrifter eller pappersbiljetter. Så fort du har laddat ned din biljett så är den tillgänglig var du än befinner dig. Det behövs inget mobilnät eller Wi-Fi, bara tillräckligt med batteritid i mobilen.

Nya funktioner för en bättre upplevelse

Vi uppdaterar appen kontinuerligt och lägger till nya funktioner för att ge dig en ännu bättre och lättare upplevelse när du söker efter evenemang och biljetter. Ladda ned appen här!

Frågor och svar

Ticketmaster-appen är den enklaste och snabbaste vägen till att hitta och köpa biljetter till de evenemang du älskar. Här hittar du svar till några av de vanligaste frågorna.

Hur ofta uppdateras appen?

Vi jobbar hela tiden med att förbättra appen för att göra din köpupplevelse bättre. Appen uppdateras automatiskt med jämna mellanrum.

Vad sker om jag köper en ny telefon och inte längre har appen installerad?

Ladda ned Ticketmaster-appen och logga in. Alla dina uppgifter och biljetter finns automatiskt kvar på ditt konto när du loggat in.

Jag har förlorat min telefon och kan inte logga in, vad gör jag?

Ta kontakt med vår kundsupport så hjälper vi dig.