En biljett som varar för evigt

Unik för Ticketmaster, en Collector Ticket är det bästa sättet för dig att samla på otroliga minnen som du upplever under en fantastisk show. Collector Ticket är en fysiskt biljett som du kan hänga runt din hals och ta med dig för att kunna komma in på konserten eller showföreställningen.

Vad det bästa är med en Collector Ticket? Du kan ta hem biljetten som en souvenir, en minnesgåva som påminner dig om alla oförglömliga ögonblick från showen. Det är den perfekta biljetten som varenda fan behöver.

Collector Tickets är inte alltid tillgängliga eftersom de är specialanpassade… så ta vara på dem om du kan!

För mer information, läs vår FAQ här nedan.

---

På grund av de rådande omständigheterna med coronaviruset (covid-19) så kan vi för tillfället inte erbjuda Collector Tickets som éntrebiljett.

Vi beklagar eventuella besvär som det orsakar.

Har du frågor om din bokning med Collector Tickets så är du varmt välkommen att höra av dig till oss genom att klicka här.

FAQ

Vad är en Collector Ticket?

Collector Ticket är en anpassad biljett som är lika stor som ett kreditkort, biljetten är unik till föreställningen du ska gå på. Varenda Collector Ticket kommer med ett gratis nyckelband som gör det enklare för dig genom att hänga biljetten runt halsen.

Om du till exempel köper fyra Collector Tickets, får du fyra passerkort och fyra nyckelband.

Hur fungerar en Collector Ticket?

En Collector Ticket fungerar precis som alla andra biljetter. Den har en unik streckkod som blir avläst vid ingången. Ta med dig biljetten till föreställningen, få den avläst vid incheckningen och njut av showen!

Det enda undantaget är de föreställningar som endast använder sig av mobilbiljetter. Om så är fallet så har din Collector Ticket ingen streckkod, och är då helt enkelt en vacker symbol för dig att ta hem.

När får jag hem min Collector Ticket?

Vi kommer skicka dina biljetter så snart som möjligt. Du kommer vanligtvis få din beställning en vecka innan föreställningen tar vid, men ofta tidigare än så. Eftersom varje Collector Ticket är anpassad till evenemangets specifika tour kan vi inte specificera det exakta leveransdatumet.

Ifall du inte skulle ha fått din Collector Ticket en vecka innan föreställningen börjar, var vänlig att ta i kontakt med Ticketmasters kundservice så snart du kan.

Hur mycket kostar en Collector Ticket?

En Collector Ticket kostar 60 kronor utöver biljettens totala pris, medan en 3D Collector Ticket kostar 70 kronor extra.

Kan jag beställa en Collector Ticket och en vanlig biljett?

Eftersom din Collector Ticket är så pass unik gjord så kan du endast beställa dina Collector Tickets som en enda beställning. Om du vill köpa både en Collector Ticket och en vanlig biljett skulle du vara tvungen att beställa via två olika ordrar.

Måste jag bära min Collector Ticket runt min hals?

Du kan bära den hur och som du vill, men Kkm ihåg att ta med din biljett före och under evenemanget ifall evenemangspersonalen behöver kontrollera din biljett - med undantag om showen endast tar emot mobilbiljetter.

OBS! Den slutgiltiga produkten kan se annorlunda ut jämfört med hur den ser ut på Ticketmasters hemsida.

Behöver du mer hjälp? Kontakta vår kundservice.