Information om coronavirus
Inställda eller flyttade evenemang

Din säkerhet är vår högsta prioritet och informationen på denna sida är baserad på det vi vet just nu om coronaviruset/COVID-19.
Eftersom situationen hela tiden förändras, kommer vi uppdatera sidan löpande efter myndigheters rekommendationer samt vad eventarrangörer beslutar sig för att göra.

Just nu gäller ett förbud mot evenemang med över 50 personer.
Alla biljettköpare som blir påverkade av flyttat eller inställt evenemang får vanligtvis information via mail av arrangören, eller av oss på Ticketmaster som skickar på uppdrag av arrangören. I dessa mail ges information om vad som gäller för köpta biljetter, eventuella nya datum, återbetalning samt om man behöver göra något med bokningen.
I de fall vi hanterar återbetalningar på uppdrag av arrangör så kommer pengarna tillbaka till ditt konto inom ca 2 veckor, det kan dock ta längre tid och vi tackar för din förståelse.

Vanliga frågor och svar hittar du på vår FAQ här

Via länkarna här nedan hittar du information om de flesta evenemang som berörs.
Det är arrangören för det specifika evenemanget som beslutar vad som gäller och så snart vi fått information så uppdateras sidorna. Vi hänvisar också till arrangörernas egna hemsidor för mer information. Vem som är arrangör hittar du under "Info" på det aktuella evenemanget.

Mer information om Flyttade evenemang

Mer information om Inställda evenemang