Give the Gift of Live Entertainment

Vanliga frågor

Nedan har vi listat de vanligaste frågorna och svaren om våra presentkort.

 • Du kan köpa via vår hemsida www.ticketmaster.se/presentkort, hos någon av våra återförsäljare såsom Pressbyrån, ATG, Coop, Ica eller Hemköp.
  OBS! Du kan ej köpa ett presentkort med ett presentkort.
 • Ticketmaster presentkort kan användas som full betalning eller delbetalning av alla biljetter som säljs hos oss. Antingen via ticketmaster.se Köp här, telefon eller ombud.
 • Ja, läs mer under fliken Företagsförsäljning på www.ticketmaster.se/presentkort.
 • Nej, det är inte möjligt om det inte gäller företagsförsäljning, se info i fliken företagsförsäljning.
 • Presentkortsnumret och dess pinkod hittar du på baksidan av kortet. (Skrapas fram på vissa kort) Om du har ett e-presentkort så finns det i den pdf-fil som du fått skickat till dig.
 • Kan jag få ett personligt meddelande på presentkortet?
  Ja, det finns som alternativ om du köper ett e-presentkortet via vår hemsida www.ticketmaster.se/presentkort

  När kommer mitt e-presentkort?
  E-presentkortet kommer attt skickas inom två timmar till den mailadress som har uppgivits vid köpet. Har det inte kommit inom två timmar så titta i din spam/junkmail och finns det inte där kontakta ticketmaster@voucherexpress.net eller ring vår kundtjänst på 0771-707070.

  Kan jag skicka e-presentkort till min emailadress och sedan skriva ut det?
  Ja, du kan skicka e-presentkortet till din emailadress och när du har fått pdf-filen med presentkortet kan du skriva ut det.

  Kan jag köpa ett e-presentkort och sedan vidarebefodra det till den som ska ha det?
  Ja, det är möjligt.

  Kan jag ändra adressen till mottagaren av e-presentkortet om en felaktig adress har uppgivits?
  Ja det är möjligt. kontakta ticketmaster@voucherexpress.net Ange vad ärendet gäller och uppge det ordernummer som står på bekräftelsen som du fick vid köpet.

  Kan jag få presentkortslänken omskickad om den inte har kommit fram eller har blivit borttagen?
  Ja det är möjligt. kontakta ticketmaster@voucherexpress.net Ange vad ärendet gäller och uppge det ordernummer som står på bekräftelsen som du fick vid köpet.

 • Ticketmasters presentkort har 1-års giltighetstid från inköpsdatum. Det är ej möjligt att förlänga giltighetstiden.
 • Behöver jag aktivera mitt presentkort?
  Presentkort som du köper hos någon av våra återförsäljare i butik aktiveras när du köper det. Våra e-presentkort aktiveras inom 24 timmar efter genomfört köp. Fysiska kort som köps via www.ticktemaster.se är aktiverat när du får det.

  Vad gör jag om mitt presentkort inte har laddats?
  Om kortet är köpt via ticketmaster.se kontakta ticketmaster@voucherexpress.net Om kortet är köpt i butik, vänligen ta med kvitto och gå tillbaka till butiken där det är införskaffat för att se vad som har hänt.

  Vad gör jag om kortet har laddats men ändå inte fungerar?
  kontakta oss då på presentkort@ticketmaster.se alternativt ring vår kundtjänst på 0771-707070
 • Klicka här saldokontroll

  för att se ditt saldo. Du måste ha ditt kortnummer samt pin (3 siffror) på presentkortet tillgängligt.
 • Vi kan inte ersätta ett borttappat/stulet kort. Vårt e-presentkort skickas via mail så ladda ner det och spar tills du har använt det. Du kan skriva ut samma kort igen om du tappat bort det men tänk på att det är en värdehandling. Fysiska kort kan vi ej ersätta.
 • Ja om du har köpt presentkortet via vår hemsida, vänligen skicka ett mail till ticketmaster@voucherexpress.net så får du ett kvitto.
 • Om du har köpt presentkortet online och ångrar dig inom 14 dagar, vänligen skicka ett mail till ticketmaster@voucherexpress.net
 • Nej, men du kan köpa presentkort/e-presentkort från våra andra länder och använda i det specifika landet. Se till att du köper i rätt valuta.
 • Om du har köpt presentkortet via vår hemsida, vänligen skicka ett mail till ticketmaster@voucherexpress.net Övriga frågor kan skickas via mail till presentkort@ticketmaster.se eller ring vår kundtjänst på 0771-707070
  Om Voucher Express inte har återkommit till dig inom 24 h kontakta oss då på presentkort@ticketmaster.se alternativt ring vår kundtjänst på 0771-707070
 • Fick du inte svar på dina frågor?

  Kontakta oss här: Support