Presentkort

Presentkort FAQ

Close FAQs

Var kan jag köpa Ticketmasters presentkort?

Ticketmasters presentkort kan köpas via ticketmaster.se, ICA, Pressbyrån, COOP, ATG m.fl. Hos ATG kan du även köpa variabla presentkort (välja belopp själv) De kan även köpas hos vissa Biljettombud.

Frågor ang. leverans, ångerrätt, borttappade presentkort samt kvitton?

Alla dessa frågor hänvisar vi till ticketmaster@voucherexpress.net

Hur betalar jag med mitt presentkort?

För att betala med ditt presentkort anger du kortnumret och säkerhetskoden på presentkortet i betalningsflödet. Det går bra att delbetala med presentkortet. Du kan använda upp till fyra presentkort under förutsättning att det täcker hela biljettsumman. Annars använder du fyra presentkort och betalar resterande summa med ett betalkort. Om det blir ett restbelopp kvar på presentkortet så gäller fortfarande samma giltighetsdatum.

Hur kontrollerar jag saldot på presentkortet?

Du kan kontrollera saldot på ditt presentkort online Du måste ha ditt presentkortsnummer tillgängligt.

När får jag mitt e-presentkort?

Ditt e-presentkort skickas inom 1 timme till den angivna e-postadressen. Alternativt till den dag och tid som du själv har valt. Titta efter i din skräppost så det inte har hamnat där innan du felanmäler.

Hur får jag ett kvitto på mitt köp av Ticketmaster presentkort?

Kvitto för presentkort köpta på ticketmaster.se fås om du mailar ditt ordernummer till ticketmaster@voucherexpress.net och ber om kvitto. Kvitto för presentkort köpta i butik fås i butiken i samband med köpet.

Behöver jag aktivera presentkortet?

Presentkortet är aktiverat när du får det till dig.

Hur kontrollerar jag saldo och giltighetstid på presentkortet?

Ticketmasters presentkort är giltigt 1 år från inköpsdatum. Du kan kontrollera utgångsdatumet samt saldo för ditt presentkort online Du måste ha ditt presentkortsnummer tillgängligt.

Köpa presentkort som företag?

Om du som företag vill köpa presentkort till ett totalt värde över 1.000kr, läs här om företagsförsäljning

Övriga presentkortsfrågor

Ticketmasters presentkort kan inte lösas in mot kontanter. Ticketmasters presentkort kan köpas i valfri valör 100- 2500kr.