Genom Seatwave erbjuder vi en säker marknadsplats där fans kan sälja biljetter till andra fans.

Till skillnad från annan andrahandsförsäljning garanterar vi att köparen får sina biljetter och att säljaren får sina pengar.

Köp & sälj på Seatwave
Screenshots of the Seatwave website

Vi garanterar...

Seatwave lovar att du får biljetten du beställt. Om ett problem skulle uppstå kommer vi på Seatwave köpa ersättningsbiljetter, motsvarande eller bättre än dina ursprungliga biljetter, självklart utan extra kostnad! Om det inte skulle gå att ordna ersättningsbiljetter återbetalar vi hela summan du betalade till oss när du köpte biljetten.

Om du säljer via Seatwave lovar vi att du kommer få betalt för biljetterna du sålt och levererat. Vi kallar det för vår Biljettgaranti (Ticket IntegrityTM). Det innebär att du kan köpa och sälja biljetter via oss utan att behöva oroa dig.

Läs mer här
ticket integrity

Varför Seatwave?

  • Vi erbjuder en säker marknadsplats där fans kan sälja biljetter till andra fans.
  • Vi marknadsför dina biljetter på hemsida, via nyhetsbrev, Google Adwords etc.
  • När du listar biljetter får du prissättningstips för snabbast försäljning.
  • Om du behöver support finns svensk- och engelsktalande personal tillgänglig.
  • Som du kan läsa om ovan finns vår biljettgaranti för säker försäljning och säkert köp.

Köp & sälj nu

Några frågor och svar!

Varför finns Seatwave?
Andrahandsmarknaden för biljetter har alltid funnits i Sverige, den är laglig och kommer därför att fortsätta finnas. I en bransch utan ångerrätt vill vi erbjuda en säker marknadsplats utan risk för falska biljetter.

Hur fungerar det?
Seatwave övertar risken från köparen och säljaren i biljettransaktionen. Köparen garanteras sina biljetter och säljaren garanteras sina pengar. Köparen betalar till Seatwave och Seatwave betalar ut pengar till säljaren när evenemanget ägt rum.

Varför är biljetten dyrare än ursprungspriset?
Säljaren bestämmer priset vid försäljningen. Åtråvärda biljetter säljs oftast dyrare än ursprungspris pga. begränsat utbud. Men hälften av alla andrahandsbiljetter i Seatwaves kanaler säljs för ordinarie biljettpris eller t.o.m. lägre. Seatwave äger inte biljetterna på hemsidan och bestämmer därför inte priserna.

Vad kostar det att lägga upp biljetter till försäljning på Seatwave?
Att lägga upp sina biljetter till försäljning kostar ingenting. När biljetterna blivit sålda tar Seatwave en avgift på 10 % av försäljningspriset.

Fler frågor & svar

Screenshot of the Seatwave website