Summer

Sommar är lika med nöjen och evenemang!

Här hittar du tävlingar, erbjudanden och många av sommarens evenemang.

Vinn presentkort i sommar

Under sommaren tävlar vi ut ett stort antal Ticketmaster presentkort. För att vara med i tävlingen, gör så här:

Gå på ett evenemang
Fota eller filma din upplevelse
Ladda upp på Instagram eller Facebook med #fanyourself och tagga @ticketmaster_sverige (Tänk på att ha öppen profil på Instagram)
Tävlingen pågår från den 26 maj till 20 augusti
Vinnarna presenteras här och i våra sociala kanaler v.35, så gå in och följ oss!

LYCKA TILL!

Close

Sommaren börjar på Summerburst!

Summerburst är en musikfestival inriktad på elektronisk musik som arrangeras på Ullevi i Göteborg 1-2 juni och på Stockholms Stadion 15-16 juni med flera stora artister!

Köp biljetter här!

Close

Biljetter till dig & en vän

Återupplev 90-tals nostalgi i sommar!
Tävlar gör du på vår Facebooksida här: Ta mig till tävlingen!

Close

Återupplev 90-talet!

Världsartister återförenas i en fantastisk line up även i sommar, så räkna med en kavalkad av det mesta och bästa av 90-talets musikhjältar där nostalgin står i centrum. Det är en festival som väcker minnen till liv, framkallar rysningar och härliga känslor. 90-talet smakar återigen lika nytt och fräscht som när det en gång begav sig. Vi som älskar 90-talet äger rum 7 juli på Zinkensdamm i Stockholm, 14 juli på Bananpiren i Göteborg och 21 juli på Pixlapiren i Helsingborg.

Köp dina biljetter här!

Close

Avsluta festivalsommaren med Way Out West!

Way Out West är en populär musik- och filmfestival som äger rum 9-11 augusti i Göteborg. Festivalen äger rum i underbara Slottsskogen och erbjuder fängslande musik, fest och kultur i hela tre dagar. Alltifrån de mest intressanta nykomlingarna till hypade världsartister som Prince, Lana Del Rey och Kanye West har besökt festivalen. Runt 100 artister besöker festivalen under dessa tre dagar, så vill du bli inspirerad eller uppleva magi är Way Out West något för dig.

Köp dina biljetter här!

Close Close

Melissa Horn, Miss Li & Nour El Refai på Sommarpop, Taxinge slott

I sommar bjuds vi på ett helt nytt koncept vid Taxinge slott med några av de bästa artisterna inom musik och standup. Bred ut din filt i gräset och dela på en välfylld picknickkorg från Taxinge Slott. På plats finns även en mängd smaker med alltifrån vegetariskt till vilt, svenskt och franskt i olika småtält och food trucks. Koppla av mellan spelningarna i en brassestol bland palmerna och upplev den härliga stämningen genom musiken, humorn, maten och människorna.
Läs mer här!

Några av vinnarna från #fanyourself 2017