Ibland händer det som inte får hända - man blir sjuk och kanske just på den dagen när det efterlängtade evenemanget äger rum.

Vår avbeställningsförsäkring är en frivillig försäkring som kan köpas i samband med evenemangsbiljetter på ticketmaster.se

Försäkringen köps i samband med biljetterna och kan inte köpas till i efterhand. Om du vill återköpa försäkringen, kan detta göras inom 14 dagar efter biljettköp genom att kontakta Ticketmasters Contact Center.

Försäkringen köps till genom att välja detta på betalningssidan på ticketmaster.se. Klicka på "Lägg till" så adderas försäkringen till din order. Samtliga biljetter i ordern måste ha en försäkring.

Försäkringen är tillgänglig på ticketmaster.se och täcker endast evenemangsbiljetter. Försäkringen erbjuds inte i samband med reservation.

Gardera dig med vår avbeställningsförsäkring som kostar 5,75% av biljettvärdet (dock är lägsta avgift 13,50kr) så får du alla pengar tillbaka för dina evenemangsbiljetter. Obs! Viktigt att du läser igenom villkoren.

 
AVBESTÄLLNINGSFÖRSÄKRING

Kontaktuppgifter

Skadeanmälan: www.azgatravelclaims.com
Uppsägning av försäkring: via hjälpsidorna eller på telefon 077-1707070.
Konsumentsupport: Eventclaims@allianz-assistance.co.uk

Läs villkoren
Fullständiga villkor