Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Gävle Teater

Biljetter till Gävle Teater

Teaterplan 1, 803 23 GÄVLE, Sverige

Få vägbeskrivning(Öppnas i en ny flik)

22 Kommande evenemang

Laddade 20 av 22 evenemang

Arenainformation

Gävle Teater

Vi är en mycket omtyckt gästspelsscen där du kan uppleva allt från barnteater, performance och modern dans till cirkus, stand up, balett, komedier, klassiska dramer och konserter.

Klicka här för att se Gävle Teaters salongsplan

BILJETTKASSA
Öppet måndagar kl 12-14 och kl 16-18, tisdagar-onsdagar kl 12-14
samt 2 tim före föreställning. (Undantag: barnteaterföreställningar då ev. kvarvarande biljetter säljs i foajén 1 tim innan föreställningens start.)
Tel biljettkassa: 026-10 21 00.
Tel växel: 026-12 98 20.

Café Amadeus

Café Amadeus är vårt vackra café, beläget på första våningen med utsikt över Esplanaden. Caféet har plats för ca 80 sittande personer och är öppet i samband med de föreställningar som har paus. Caféet öppnar då en timme innan föreställningens start.

Bord går att boka till pausen, detta gör du i samband med aktuellt arrangemang. (Observera att bord inte går att förboka via telefon.) I caféet kan du avnjuta både kaffe, te, läsk och kakor, bakelser, tårtbitar och smörgåsar.

Vid paus förekommer även servering i foajén.

Tillgänglighet

Rullstolsplatser finns på parkett. Vill du boka rullstolsplats så vänder du dig till biljettkassan. Ledsagare går gratis.
Hiss finns från gatuplan till parkettvåning och cafévåning. Ring på vid den gråa dörren till vänster om biljettkassan, säg till i biljettkassan eller fråga någon av teatervärdarna i foajén.
Handikapptoalett finns på samma våning som caféet.
Hörhjälpmedel finns att låna. Fråga våra teatervärdar om hjälp.