Skip to main content
  1. Hem
  2. Helsingborg Arena
Helsingborg Arena

Biljetter till Helsingborg Arena

Mellersta Stenbocksgatan 14, HELSINGBORG, 25437, Sverige

Få vägbeskrivning(Opens in new tab)

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Arenainformation

Helsingborg ArenaHelsingborg Arena är en av Sveriges modernaste arenor och är unik med sina fem fullstora idrottshallar under samma tak. Inne i arenan finns fyra fasta kiosker, en cafeteria i anslutning till foajén på bottenplan samt en restaurang som drivs av toppkrögaren Per Dahlberg på andra våningen.

Hitta till oss
Mellersta Stenbocksgatan 14, 254 37 HELSINGBORG
hbgarena@helsingborg.se

Observera att pakeringen vid sidan om arenan har begränsat antal platser men på 3 minuters gångavstånd finns Fredriksdalsparkeringen och den sk "Mejeritomten". Allra enklast och miljövänligast är dock till fots eller via kollektivtrafik. Det är ca 10 minuters promenad från stationen "Knutpunkten".

Webbplats och sociala medier
hbgarena.se
Helsingborg Arena på Facebook
Helsingborg Arena på Twitter
Helsingborg Arena på Instagram
Helsingborg Arena på Youtube

Använd gärna hashtaggen #hbgarena i sociala medier!

Säkerhetsrestriktioner gällande barn på arenan
Alla barn, även de minsta, måste ha en giltig biljett. Barnvagnar får generellt inte tas med in på arenan men kontakta oss gärna innan ett evenemang för att se vad som gäller för just ditt event. Av säkerhetsskäl så måste alla barn åtföljas av en ansvarig målsman. Vi rekommenderar att barn bär hörselskydd vid evenemang. Öronproppar finns inom kort att köpa på arenan. Vid evenemang med åldersgräns kan arrangören neka besökaren inträde om personen inte har åldern inne och ingen målsman kan intyga ålder. Vid utsatt åldersgräns på ett evenemang gäller oavsett om målsman är med eller ej. Åldersgränsen är ofta satt med anledning av svenska myndighetens krav på höga ljudnivåer för barn. Undantag kan förekomma, läs därför mer på respektive evenemang.Visa större karta