1. Hem
  2. Skandiascenen, Cirkus Djurgården
Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Biljetter till Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Djurgårdsslätten 43-45, STOCKHOLM, Sverige

Få vägbeskrivning

20 Kommande evenemang

Välj datum

Laddade 20av 20evenemang

Arenainformation

Skandiascenen, Cirkus

Vår nya scen sen oktober 2015. Under året har vi testat oss fram med allt man kan tänka sig inom kategorin nöje. Vi har gjort konserter, familjeföreställningar, stand-up, konferenser, företagsfester, dags-event och kvälls-event, biovisningar, bolagsstämmor och årliga möten. Skandiascenen ska finnas för er som idag saknar men förtjänar en egen scen.

Ett samarbete med Sparbolaget Skandia.

- Vår scen kommer att ge oss på Skandia möjligheten att erbjuda våra kunder fantastiska upplevelser och evenemang. Men den kommer även att ge oss möjligheten att fortsätta vårt långsiktiga arbete för att påverka morgondagens samhälle i en hållbar riktning. Det finns många projekt och människor som förtjänar en scen som idag saknas, inte minst inom vår satsning på barn och unga genom Idéer för livet. Vi skall se till att Skandiascenen ger dessa projekt och människor en chans att uppmärksammas, synas och utvecklas, säger Malin Pellborn, Chef Varumärke & Marknad på Skandia.

- I sparbolaget Skandia har vi funnit en långsiktig partner som med sitt samhällsengagemang kommer att komplettera oss mycket bra. Vi har båda en lång historia men vill ständigt utvecklas. Skandiascenen är ett bra exempel på när gammalt möter nytt - den moderna byggnaden i sig men även planerna på att upplåta scenen till nya talanger, säger Peter "Palle" Gustavsson, vd för Cirkus.