Hoppa över och gå till huvudinnehåll
Aldrig ensam - En show som räddar liv

Biljetter till Aldrig ensam - En show som räddar liv

0 Kommande evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Aldrig ensam - En show som räddar liv

Charlie Eriksson är prisbelönt entreprenör och grundare av projektet Aldrig Ensam. Kristofer Greczula är en av Sveriges mest lovande artister och låtskrivare. I Aldrig Ensam Show lyfter de tillsammans på locket till psykisk ohälsa, något av det mest tabubelagda som finns. De får det komplicerade ämnet att bli enkelt och hanterbart och ger konkreta verktyg som kan rädda liv.

Under föreställningen berättar Charlie Eriksson om sina personliga erfarenheter av psykisk ohälsa, om självmordsförsöket som ledde till vård i respirator och om sin väg tillbaka till livet igen. Kristofer Greczula, som också lidit av psykisk ohälsa, lämnar ingen oberörd genom när han bland annat framför sin egen You’re not alone, den låt som kommit att representera organisationen Aldrig Ensam.

Charlies gripande, men trots allt hoppfulla historia, och Kristofers fantastiska talang som musiker skapar en stämning som trollbinder och ger minnen för livet.

Vad är Aldrig Ensam?
Aldrig Ensam är en organisation som startades av Charlie Eriksson 2013 för att bidra till en mer öppen dialog kring psykisk ohälsa. Syftet är att sprida information och kunskap för att bryta tystnaden och alla tabun. Alla kan vi drabbas, antingen själv eller som anhörig. Ingen ska behöva leva med psykisk ohälsa i hemlighet.

Hundratusentals människor möts varje månad på Aldrig Ensams Facebooksida som har blivit en mötesplats för drabbade och deras anhöriga. Där delar man råd och erfarenheter.

Ambassadörer för organisationen är underhållningsduon Filip Hammar & Fredrik Wikingsson, podcastprofilen Sigge Eklund, youtubern Therése Lindgren, bloggerskan Michaela Forni, influencern Viktor Frisk, extremskidåkaren Jon Olsson, fotbollsstjärnan Olivia Schough, e-sport profilen Emil ”HeatoN” Christensen, f.d höjdhopparen Linus Thörnblad, komikern Annika Andersson och Rachel ”YogaGirl” Brathén.