1. Hem
  2. Musik
  3. Alternative/Indie Rock
  4. Hollywood Undead
Hollywood Undead

Alternative/Indie Rock

Biljetter till Hollywood Undead

Inga evenemang

Tyvärr kunde vi inte hitta några evenemang

Om Hollywood Undead

Hollywood Undead har sedan debuten Swan Songs från 2002 långsamt byggt upp en hype kring sig själva – hela tiden ivrigt uppbackade av en alltmer månghövdad fanskara. Senaste skivan heter Notes from the underground och här märks att en utveckling har skett i rätt riktning – borta är de värsta barnsjukdomarna i form av All-in-party och dessa har ersatts med mer mognad och reflekterande texter kring livet. Musiken ligger nära det som band som Linkin Park håller på med, men detta känns mer på riktigt. Medlemmarna i Hollywood Undead bär masker och använder sig av pseudonymer, allt för att musiken ska sättas i första hand och att fokus ska läggas på den. Något som är svårt att ignorera!

När det här bandet sätter igång är det nämligen svårt att inte lyssna. Att Hollywood är mer än filmer, glamour och stjärnor har vi nog alla anat. Av Hollywood Undead får vi höra om verkligheten från denna världsmetropol på ett uppriktigt sätt. Skitigt, elakt, otacksamt och egoistiskt – dessa är några av orden som bandet använder sig av då de talar om Hollywood. Och vilka skulle kunna veta bättre? Grabbarna är födda och uppväxta just där och då säger man inte gärna emot. Det här bandet är så mycket gata att dina kläder efter avslutad konsert kommer att osa av asfalt.
Bandet har miljontals streams/views och fans världen över. Låtar som "Undead", "Bullet", "Everywhere I Go" och senaste singeln "California Dreaming" har förvandlat Hollywood Undead till ett kultband på kort tid. Ända sedan debutalbumet "Swan Songs" från 2008 har bandet sparkat in dörrar och banat väg med sin unika mix av rap, rock och metal.

Recept på en lyckad kväll: En del hip-hop, två nypor hårdkokt rock, krydda med allvarliga texter och garnera med ett fruktansvärt ös.