Skip to main content
  1. Hem
  2. Musik
  3. Hårdrock/Metal
  4. Motionless In White
Motionless In White

Hårdrock/Metal

Biljetter till Motionless In White

9 Kommande evenemang

Välj datum

Sverige

1 Evenemang

Internationella evenemang

8 Evenemang
Laddade 9 av 9 evenemang

Om Motionless In White

Motionless In White

Det är inte bara The Office som gjort Scranton, Pennsylvania känt. Metalcorebandet Motionless In White har sedan debuten "Creatures" (2010) ackumulerat fans världen över och med låtar som "Reincarnate" samt nya singlarna "Eternally Yours" och "LOUD" har bandet miljontals lyssningar. Aktuella med albumet "Graveyard Shift" kommer MIW äntligen till Sverige! Lördag 3 februari på Fryshuset i Stockholm!

Biljetter släpps onsdag 20 september klockan 12.00 via LiveNation.se


Motionless In White är bandet som blandar metalcore, gothic metal och industrial metal till en unik mix. Ledda av sångaren Chris "Motionless" Cerulli har bandet på kort tid blivit ett av de mest älskade i metalcorevärlden.

Senaste albumet "Graveyard Shift" släpptes i våras, där man bland annat samarbetade med KoRn-sångaren Jonathan Davis för låten "Necessary Evil". Det har snabbt blivit bandets mest populära album, med låtar som redan blivit MIW-klassiker.

Och live? Ja det är en helt otrolig upplevelse. När de spelade på Copenhell skrev Rockbladet så här bland annat:

"Musikerna själva är precis lika lockande som musiken dom skapar och när Motionless In White kliver på scenen, är det från första andetaget ett fängelse man inte vill lämna." - med 8/10 som betyg.